Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Prodajalna domačih dobrot

V okviru TIC-a Laško je poleg ponudbe spominkov s tematiko Laškega in Slovenije urejena prodajalna domačih dobrot z območja LAS Raznolikost podeželja, ki zajema občine Celje, Laško, Štore in Vojnik. Izbirate lahko med izdelki domače in umetnostne obrti, ki skrivajo znanja in spretnosti tradicionalne izdelave, okus domačnosti pa je ujet v pridelke in dobrote s podeželja.

Urejena prodajalna domačih dobrot z območja LAS Raznolikost podeželja, ki zajema občine Celje, Laško, Štore in Vojnik.

V ponudbi boste našli izdelke iz sadja (sokovi, kis, jabolčni krhlji, marmelade, žganje), različne vrste medu in medenih izdelkov (medenjaki, medeno žganje), zeliščne izdelke (izvlečki, čaji, soli, mila), po naročilu pa tudi pekovske izdelke (kruh, piškoti, peciva), mlečne izdelke (siri, jogurti, skuta) ter mesne izdelke (suhe salame, klobase, slanina, želodci). Domačo in umetnostno obrt predstavljajo lončeni in stekleni izdelki, izdelki iz lecta, papirnate rože, panjske končnice …

 

Dobrote in izdelki, ki v sebi nosijo žlahtno sporočilo naših prednikov in domačega okolja, predstavljajo primerno darilo za prijatelje in poslovne partnerje. Vabljeni k obisku!


DOMAČI KOTIČEK v TIC-u Laško, vsako sredo od 9.00 do 11.00 in četrtek od 16.30 do 17.30

V domačem kotičku je vsako sredo od 9.00 do 11.00 in četrtek od 16.30 do 17.30 možno okusiti in kupiti domače dobrote in izdelke neposredno od ponudnikov.
Vabljeni k obisku in nakupu!


TIC Laško
Valvasorjev trg 1
3270 Laško
T: 03 733 89 50
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
I: www.stik-lasko.si

 

Delovni čas: od ponedeljka do petka od 8.00 do 18.00 in ob sobotah od 9.00 do 14.00

 

 

Koledar prireditev

Prejšnji mesec Oktober 2018 Naslednji mesec
P T S Č P S N
week 40 1 2 3 4 5 6 7
week 41 8 9 10 11 12 13 14
week 42 15 16 17 18 19 20 21
week 43 22 23 24 25 26 27 28
week 44 29 30 31
 
g_partnerji.gif
 
g_partnerji.gif

lasko.gif


logo_lasko.jpg

 

© 2013 STIK, Center za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško. T: +386 3 733 89 50. E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Da bi vam olajšali uporabo spletne strani uporabljamo piškotke (ang. cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Če ne boste spremenili nastavitev brskalnika, pomeni da soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Soglašam!

Novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1 je v pravni red prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Pridobljene informacije in podatke bomo skrbno varovali ter jih uporabljali izključno za potrebe izvajanja storitev.

1. O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.


2. Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.


3. Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
  • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
  • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)

4. Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.


Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.