Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

ABONMAJI

 
   
 

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji prireditev Kulturnega centra Laško

Z letošnjo sezono vstopamo v jubilejno, 25. leto Kulturnega centra Laško. Slavnostna otvoritev prenovljenega Kulturnega centra se je zgodila 17. septembra 1993 z Orkestrom Slovenske filharmonije. Vse od takrat je Kulturni center prostor, ki omogoča umetniškim delom in dogodkom, da najdejo pot do gledalcev, obiskovalcev. Kot ekspresija kreativnega izražanja, zamisli, izkušenj in čustev v različnih medijih, skozi glasbo, upodabljajočo umetnost, literaturo in vizualno umetnost. Vse od glavnih kulturnih del do popularne sodobne kulture, ki širi zavest o lokalni, nacionalni in evropski kulturni dediščini ter njihovem mestu v svetu.

V septembru bomo odrske deske posvetili temu jubileju, v duhu obletnice pa je pripravljen tudi abonmajski program.
Glasba je spremljevalka naših življenj. Zvokom in melodijam lahko prisluhnite z obiskom Glasbenega in Narodno-zabavnega abonmaja Hop v Laško s Poskočnim Dejanom. Odrske deske bodo zaznamovale komedije v okviru Gledališkega abonmaja, za naše najmlajše pa ostaja stalnica program ABC abonmajček.

Vsaka izvedba gledališke predstave ali koncerta je za nas nov izziv, vsa naša prizadevanja in trud po karseda zanimivi in celoviti ponudbi našega in vašega Kulturnega centra pa zaživijo v polnosti šele, ko jih delimo in doživimo z vami. Naj bo popotnica za kulturo tudi v prihodnje zlata.

Umetnost je odraz časa in kulture, v kateri živimo. Bogati našo dušo in lepša življenje. Daje pravo veličino in ponos.

 

Tina Belej
Koordinatorka in organizatorka programa
 

 

 

 

Vpis abonmajev poteka do 10. septembra 2018.
Vpis, rezervacije in podaljševanje abonmajev potekajo v TIC-u Laško, Valvasorjev trg 1, vsak dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 18.00 ter ob sobotah med 9.00 in 14.00 ali po telefonu 03 733 89 50 ter e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..


Vse najboljše predstave z izbranega sedeža.

Društvom in podjetjem nudimo možnost prenosljivega abonmaja na ime društva oz. podjetja, ki ga lahko koristijo njihovi člani oz. zaposleni.


Točni datumi predstav bodo znani naknadno in objavljeni na spletni strani www.stik-lasko.si ter v mesečnih Koledarjih prireditev v občini Laško. V primeru sprememb napovedanih datumov predstav vas prosimo za razumevanje.

STIK Laško si kot organizator pridržuje pravico do spremembe datumov in prireditev. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

.

Abonmaji sezona 2018-19 TUKAJ >>

 
 
Sedežni red dvorane
 

Ugodnosti nakupa abonmaja:

 • stalni sedež,
 • 20 % abonentski popust (že obračunan),
 • sprotno obveščanje o prireditvah preko sms-sporočil ali e-pošte,
 • popusti pri ostalih prireditvah v organizaciji STIK-a Laško v višini 10%.
 

Plačilni pogoji:

 • možnost plačila s kreditnimi karticami
 • možnost plačila na tri obroke (oktober, november, december 2018).
 

Popusti:

 • 3% popust za upokojence, študente in dijake,
 • 2% dodatni popust za lanskoletne abonente.

Darilni bon:

Želite obdariti svoje najbližje, prijatelje, sodelavce, poslovne partnerje? Razveselite jih z darilnim bonom želene vrednosti. Darilni bon lahko koristite za nakup vstopnic ali abonmajev za vse prireditve v organizaciji STIK-a Laško. Darilni boni so naprodaj v TIC-u Laško

Vstopnica za rojstni dan:

Vsem vam, dragi obiskovalci, ki praznujete rojstni dan na dan prireditve v organizaciji STIK-a, podarimo vstopnico kot naše darilo za vaš osebni praznik. Vstopnico dobite ob predložitvi osebnega dokumenta v TIC-u Laško ali na blagajni Kulturnega centra Laško eno uro pred pričetkom prireditve.

E-novice:

Vabimo vas k vpisu v brezplačni sistem elektronskega obveščanja o prireditvah v občini Laško. Prijavite se lahko preko spletne strani www.stik-lasko.si.

Obveščanje o dogodkih in prireditvah:

Za hiter, stalen in enostaven pregled nad dogajanjem vam ponujamo:
• prijavo na tedenske elektronske novice: www.stik-lasko.si (zavihek prijava na e-novice),
• dostop do elektronske verzije napovednika: www.stik-lasko.si,
• ažurne informacije na Facebook strani: Laško, Slovenija

Nasveti za obiskovalce:

 • Vljudno vas prosimo, da prihajate na predstave najmanj 15 minut pred začetkom. Če ste zamudili začetek, se obrnite na hostesno službo, ki vam bo zagotovila karseda nemoten vstop v dvorano. Dvorana je za vstop praviloma pripravljena 15 minut pred začetkom predstave.
 • Prosimo vas, da pred začetkom predstav izključite mobilne telefone in predstav brez dovoljenja STIK-a Laško ne fotografirate ali snemate, saj je to moteče tako za obiskovalce kot za nastopajoče.
 • Prosimo vas, da ob prihodu v garderobi odložite plašče, dežnike in večje torbe. Garderoba je za obiskovalce Kulturnega centra Laško brezplačna.
 • Dvorana Kulturnega centra Laško je dostopna za invalide na invalidskih vozičkih. Invalidom na vozičku je namenjen prostor na levi in desni strani prve in druge vrste.
 • Prosimo vas, da ob nakupu vstopnic opozorite na morebitne posebne potrebe in se pri vstopu obrnete na hostesno službo.
 • Prinašanje hrane in pijače v dvorano ni dovoljeno.
 

Rezervirajte svoj sedež v dvorani Kulturnega centra Laško

in doživite magijo umetniških del.


Opisi predstav in koncertov so povzeti po spletnih straneh, gledaliških listih ali informacijah izvajalcev. Fotografije, pri katerih avtorji niso navedeni, so iz arhivov avtorjev ali s spleta.

Zloženko založil: STIK Laško – Center za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško, Trg svobode 6, 3270 Laško, avgust 2018
 

Pokrovitelji:

Občina Laško, Thermana Laško, Komunala Laško, Medved Danijel, Špica, NT&RC, Radio Kum, Štajerski val, Okrepčevalnica Marjeta, Vinogradništvo Slavinec, Kmetija Kozmus in Rimske terme.

 

Koledar prireditev

Prejšnji mesec December 2018 Naslednji mesec
P T S Č P S N
week 48 1 2
week 49 3 4 5 6 7 8 9
week 50 10 11 12 13 14 15 16
week 51 17 18 19 20 21 22 23
week 52 24 25 26 27 28 29 30
week 1 31
 
g_partnerji.gif
 
g_partnerji.gif

lasko.gif


logo_lasko.jpg

 

© 2013 STIK, Center za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško. T: +386 3 733 89 50. E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Da bi vam olajšali uporabo spletne strani uporabljamo piškotke (ang. cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Če ne boste spremenili nastavitev brskalnika, pomeni da soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Soglašam!

Novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1 je v pravni red prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Pridobljene informacije in podatke bomo skrbno varovali ter jih uporabljali izključno za potrebe izvajanja storitev.

1. O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.


2. Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.


3. Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

 • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
 • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
 • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene
 • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
 • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani
 • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)

4. Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.


Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.