Falang Database driver not enabled
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

  

  

Predstavitev

 

Kulturni Center Laško je skupaj s središčem mesta za novega obiskovalca in obiskovalko pravo odkritje. Leži v zavetju hribov in ob lepo urejenem obrežju Savinje, ki ustvarja atmosfero vpetosti v širše območje; kulturno središče s svojim širokim spektrom dejavnosti privablja na obisk ljudi iz bližnje okolice in tudi oddaljenih krajev.


 
Kulturni center Laško, Trg svobode 6, Laško
 

Monumentalna stavba Kulturnega centra je bila zgrajena v tridesetih letih prejšnjega stoletja kot sokolski dom. Od prenove naprej se v njej vrstijo številne kulturne, izobraževalne in druge javne prireditve. Mnoge med njimi so postale tradicija.


Kulturni program je kakovosten in zaokrožen; prirejamo koncerte odlične klasične, sodobne in narodno zabavne glasbe, gledališke predstave in kulturne dogodke za otroke in mladino. Poleg abonmajev in posameznih prireditev so tu še zaključeni kulturni dogodki za podjetja in organizacije.


Prijetna dvorana, dobra infrastruktura Centra in turistična ponudba mesta z okolico, vse to so vzroki, da gostimo tudi mnogo kongresov, seminarjev in predavanj. Poleg prostorskih kapacitet organizatorjem nudimo kakovostno tehnično opremo, pomoč tehničnega osebja in hostes ter catering.


Kulturni center je v strogem središču Laškega v neposredni bližini hotelov, kar po potrebi nudi možnost udobnih nočitev in prehrane. Tudi s parkiranjem ni zadrege, saj je prostorno parkirišče ob sami zgradbi. Prometne povezave so dobre. Poleg tega lahko gostje obogatijo obisk Centra z ogledom kulturno-zgodovinskih, naravnih in drugih znamenitosti Laškega.

 

Koledar prireditev

Last month April 2018 Next month
M T W T F S S
week 13 1
week 14 2 3 4 5 6 7 8
week 15 9 10 11 12 13 14 15
week 16 16 17 18 19 20 21 22
week 17 23 24 25 26 27 28 29
week 18 30

PRIJAVA na e-noviceReceive HTML?

 
g_partnerji.gif

lasko.gif


logo_lasko.jpg

 

  

© 2013 STIK, Center za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško. T: +386 3 733 89 50. E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand